Door jarenlange ervaring en bundeling van krachten zijn wij geworden wat we nu zijn: Dijkholt Servicebureau. Een allround particulier dienstverlenend bedrijf in Eindhoven. Zeer breed inzetbaar praktisch en creatief, denkend  en handelend in oplossingen, zelfs vanuit mogelijkheden die voor anderen onmogelijk lijken. Wij zijn de extra handen die u nodig hebt. Betrouwbaar en met verantwoordelijkheid  voor de klant en het milieu zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Daar staan wij voor!

Dijkholt Servicebureau is een echte sociaal maatschappelijke dienstverlener. Wij werken met minimale marges en een zo laag mogelijk uurtarief, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de werkzaamheden. Ze berekenen wij geen voorrijkosten, onderzoekskosten en administratiekosten, maar slechts een kilometervergoeding. U betaalt voor wat u vraagt, niets meer en niets minder. Dijkholt maakt alle kosten direct inzichtelijk voor u, nog voordat er aan een opdracht begonnen wordt. U komt nooit voor verrassingen te staan. Wij rekenen voor alle werkzaamheden een vast laag uurtarief van €25,-.

Op deze site vindt u uitgebreide informatie hoe en waarom Dijkholt Servicebureau iets voor u kan kunnen betekenen. Mocht u naar aanleiding hiervan, vragen of opmerkingen hebben, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Hieronder staan alle contactgegevens.